Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα από την Groupama Ασφαλιστική

Ασφαλιστικά - επενδυτικά προγράμματα
Το «Groupama PEARL Ιανουάριος 2015», το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Groupama, είναι ένα ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα, συνδεδεμένο με το δείκτη Euro Stoxx 50® (δείκτης αναφοράς, ο οποίος περιλαμβάνει 50 μετοχές των μεγαλύτερων εταιριών υψηλής κεφαλαιοποίησης της ευρωζώνης, από διαφόρους κλάδους), μέσω τίτλου της Credit Suisse AG London Branch.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, ο μηχανισμός του τίτλου είναι απόλυτα διάφανος. Στη λήξη της δεκαετούς διάρκειας του τίτλου, αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη Euro Stoxx 50® είναι θετική και μεγαλύτερη από + 13%, σε σχέση με την αρχική τιμή εισόδου, κατοχυρώνεται απόδοση, επί του επενδυόμενου μέρους του ασφαλίστρου, ίση με την απόδοση του δείκτη με μέγιστο το + 50%. Αν η τιμή κλεισίματος του δείκτη, είναι από αρνητική έως θετική + 13%, σε σχέση με την αρχική τιμή εισόδου, κατοχυρώνεται ελάχιστη απόδοση 13%. Η αξία στη λήξη δεν θα είναι ποτέ κατώτερη της αρχικής.
«Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του PEARL Αύγουστος 2014 και εντάσσεται στην πολύ επιτυχημένη σειρά αντίστοιχων προϊόντων όπως τα ΖΕΝ & OBSIDIENNE που διαθέτουμε από το 2011, εξηγεί ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, για να προσθέσει: «Αν και λίγο διαφορετική, η νέα έκδοση αυτή –«Groupama PEARL Ιανουάριος 2015» ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία: στοχεύει στην προστασία κεφαλαίου, ανεξάρτητα από την εξέλιξη των αγορών μετοχών, προσφέρει τη δυνατότητα υψηλής απόδοσης έως 50% επί του επενδυόμενου ποσού, στη λήξη της 10ετούς διάρκειας του τίτλου και πρόσβαση στα επενδεδυμένα χρήματα από το 1ο κιόλας τρίμηνο. Με άλλα λόγια, ο πελάτης στη λήξη ανακτά κατ’ ελάχιστον το ασφάλιστρο στο ακέραιο, αλλά έχει και μεγάλες πιθανότητες καλύτερης απόδοσης. Για το λόγο αυτό έχουμε χαρακτηρίσει το Groupama PEARL ως προϊόν με … πολύτιμες ιδιότητες».
Λήξη περιόδου  εγγραφών στις 30 Δεκεμβρίου 2014.


 Καλέστε μας σήμερα συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας  και ζητείστε να σας ενημερώσουμε:  vasiliospapandreou.blogspot.com

  1. αφήστε Ονοματεπώνυμο & Τηλέφωνο 
  2. θα σας καλέσουμε αμέσως μετά, για να δούμε μαζί τί σας συμφέρει


Δημοσιεύτηκε σε Προϊόντα
12 November 2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί είναι αναγκαία η ιδιωτική σύνταξη - Αποκαλυπτικά στοιχεία!

Συστάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο συνταξιοδοτικός τομέας παγκοσμίως, δίνει στην τελευταία της έκθεση...