Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Χειρουργοί και Παθολόγοι οι πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα οδηγοί !!

 


Χειρουργοί και παθολόγοι είναι οι πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα οδηγοί, σύμφωνα με μια ανάλυση 2 εκατ. απαιτήσεων, που αποκαλύπτει ιδιαίτερα προβληματική οδήγηση μεταξύ των επαγγελματιών του τομέα της υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η ανάλυση, από το Moneysupermarket.com, καταδεικνύει ότι χειρουργοί και παθολόγοι είναι σχεδόν 100 φορές πιο πιθανό να προκαλέσουν ένα ατύχημα κατά την οδήγηση από ό,τι ένας εργαζόμενος σε κατασκευαστικές και οικοδομικές εργασίες. Για κάθε 1.000 χειρουργούς οδηγούς, 361 υπέβαλαν αίτηση αποζημίωσης από ατύχημα τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι γιατροί που είναι επικίνδυνοι στους δρόμους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα 10 πρώτα επαγγέλματα που εμπλέκονται σε ζημιά από δική τους υπαιτιότητα, σχετίζονταν όλα, με μία μόνο εξαίρεση, με επαγγέλματα υγειονομικής περίθαλψης.
Οι σχετικές στατιστικές βασίζονται σε 1.934.550 περιπτώσεις αποζημιώσεων που καταγράφονται στο 5ετές καταγεγραμμένο ιστορικό κάθε οδηγού, από 11.064.736 προσφορές που διαχειρίστηκε η ιστοσελίδα ασφάλισης αυτοκινήτου Moneysupermarket, από την 1η Απριλίου 2013 έως 31 Μαρτίου του 2014.


Δημοσιεύτηκε σε Διεθνή
01 October 2014

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί είναι αναγκαία η ιδιωτική σύνταξη - Αποκαλυπτικά στοιχεία!

Συστάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο συνταξιοδοτικός τομέας παγκοσμίως, δίνει στην τελευταία της έκθεση...